Blogg

Här bloggar jag om saker rörande projekt Vardagspsyke.

För att besöka min allmänna blogg om psykologi, filosofi och andlighet samt livet, surfa in på www.dissociatrix.n.nu

 

 

Jobbar på hemsidan + podden

Äntligen börjar hemsidan se någorlunda okej ut och podden börjar ta form med. Jag har vilat till stor del idag eftersom jag behövt det. Kroppen har sagt ifrån. Men det är kul att komma igång igen när man vilat ett tag.

Efter en tupplur är det alltid kul att börja med något av projekten igen!

Vardagspsyke är bara ett hobbyprojekt, men det betyder mycket för mig. Jag tjänar inget särskilt på det och det är mest ett intresse. Men huvudsaken är att jag når ut med min information och gör saker när jag orkar det.

Det är också därför jag inte vill ha det som jobb. För att jag bara grejar med det när jag orkar...

Hemsidan är i stort sätt klar innehållsmässigt, även om den ju är något spartansk än så länge. Men allt finns i alla fall länkat här nu.

xx

Trix

Spelar in poddavsnitt

Har inte sovit ett dugg i natt. Nu sitter jag och försöker spela in ett poddavsnitt. Sov överdrivet mycket igår natt dock, så det är väl därför jag inte kan sova i natt.

Poddavsnitten är roliga att spela in. Det är verkligen något jag gillar, till skillnad från att skapa Youtube-videos... Jag vet inte, men jag har aldrig gillat hur jag ser ut i videos, men jag gillar hur min röst låter! Så det känns mer naturligt med en podd en en youtube-kanal för mig. Men ska försöka blåsa liv i kanalen med ändå.

Nu ska jag snart meditera och dricka upp mitt kaffe. Klockan är några minuter i sju, men min dag har redan startat trots att det är söndag.

Har börjat spela in avsnitten mer från mobilen nu när jag har en bättre mobil. Jag har nämligen skaffat en Samsung Galaxy Z Flip 4 och mikrofon kan man koppla till den på ett helt annat sätt än den mobil jag hade tidigare. Så ljudet låter typ lika bra som när jag spelar in i ipad eller dator.