Vardagspsyke vill höja medvetenheten för såväl funktionsvariationer i samhället som andra samhällsfrågor exempelvis gällande HBTQ med mera.

Välkommen

Vardagspsyke är en svensk podcast om Psykologi och Filosofi på ett vardagligt sätt, där jag, Tricia (och ibland med gäster) pratar om olika teman såsom terapiformer, känsloreglering, myter om olika funktionsnedästtningar, personliga berättelser, andlighet/religion i förhållande till psykologi, forskning med mera.

Vardagspsyke är även en blogg och publikation samt går ut som nyhetsbrev.

Förutom podd och publikation gör Vardagspsyke även videos om samma ämnen och kommer snart även öppna en egen webbshop med digitala produkter. För tillfället finns några produkter på Engelska men vi jobbar på att översätta dessa till även Svenska.

Jag som är bakom projekt Vardagspsyke heter Tricia men jag kallas Trix och jag är värd för podden och skribenten bakom publikationen, nyhetsbrevet och bloggen. Jag har Autism och DID (en form av posttraumatisk stress) och mitt mål med projektet är att öka kunskapen om funktionsvariationer och vardagspsykologi. Jag har även mitt personliga varumärke Trix Joyce och Trix Creative Studio som ger ut musik och designade produkter.

Din support är viktig!

För att supporta Vardagspsyke jobbar jag nu på att bygga upp en webbshop där man kan köpa produkter för att stötta projektet och samtidigt få något för att man stöttar. Podden, publikation och allt annat kommer alltid att vara gratis, men shoppen finns som ett komplement för de som vill stötta mer.

Tills vidare finns shoppen på min personliga hemsida här: www.trixcreative.net/shop

- - -

Startsidan

Nyheter

Under uppbyggnad!

2022-09-30

Hemsidan börjar ta form men är fortfarande under uppbyggnad!

Kl 13:27

Hemsidan är uppe!

2022-09-30

Idag 01:30 startas denna nya hemsida för projekt Vardagspsyke!